COVID-19 Hakkında

 

COVID-19 (yaygın olarak Coronavirus olarak adlandırılır) pandemisidevam etmekte olan zorluklar doğurdu ve gelecekte insanların hayatlarını ve iş faaliyetlerini nasıl etkileyeceğini doğru bir şekilde tahmin etmek de kolay değil. Bu nedenle, virüsün yayılmasını önleme konusunda ulusal ve uluslararası sağlık otoritelerinin rehberlerini sürekli takip ediyoruz.

İlk önceliğimiz çalışanlarımızın sağlığını ve güvenliğini sağlamaktır. Bu belirsizlik döneminde çalışanlarımızı korumak ve siparişleri karşılabilmekiçin aldığımız önlemlere ilişkin bazı bilgileri sizlerle paylaşmak istiyoruz. Tüm konumlarda, ürünlerimizin ve hizmetlerimizin güvenli olmasını sağlamak için Sarchem'in önemli adımlar attığından emin olmanızıistiyoruz. Bu konuda uygulamalarımız aşağıdaki gibidir:

İşyerlerimizde hijyen, güvenli nakliye ve servis sürekliliğini sağlamak için eksiksiz bir dizi sıkı önlemler uygulanıyor.

Çalışanlar, yerinde ve uzaktan çalışma olarak dönüşümlü olarak çalışmaktadır. Uzaktan çalışma ve çevrimiçi erişim süreçlerimiz sorunsuz bir şekilde sürdürülüyor.

Toplantılar video konferanslar aracılığıyla yapılıyor.

Yurt dışı etkinlikler ve iş seyahatleri belirli bir süre için ertelendi.

Hammadde tedarikleri sürekli olarak güvence altına alınıyor.

Büyük aksamalar olmadan siparişler teslim edilmeye devam ediyor.

Sarchem, müşterilerine kendi şartlarında ve Sarchem uygulama laboratuvarlarında yüksek düzeyde teknik servis sunmaktadır. Çevrimiçi uygulamalarda uzaktan teknik servisler sunmaya ve video konferanslar yoluyla hizmet kalitemizi korumaya devam edeceğiz. Bu uygulamalar üzerinden günün her saati Değerli Müşterilerimizle teknik ekiplerimiziletişime geçebilir ve kesintisiz olarak en kaliteli hizmeti vermeye devam edecektir.

Bu durum geliştikçe tüm süreçlerimize daha fazla netlik kazandırmak için hızlı odaklanma ile çalışmaya devam edeceğiz.

Bununla birlikte, mevcut durum hem karmaşık hem de dinamik olsa da, çalışanlarımız, yönetim ekibimiz ve siz, sayın müşterilerimiz arasındaki güçlü işbirliği sayesinde dünyanın ve ülkemizin bu dönemin üstesinden geleceğini umuyoruz.

İçtenlikle,

 Genel Müdür, Ömer Sarıalemdaroğlu

 
Selim Unlusoy