Ranipet’te Sarchem Açılış Töreni

 

Sarchem, müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun geniş bir ürün yelpazesi sunan öncü bir deri ve prestij kaplama kimyasalları üreticisidir. Sarchem, 29 Ocak 2020'de Ranipet Deri Uygulama Laboratuvarında bir açılış töreni düzenledi. 

“Sarchem'in deneyimli Hintli ve Türk teknisyen ekibiyle birlikte, yüksek kalitede teknik hizmet vermeyi amaçlayan Sarchem Ranipet Uygulama Laboratuvarı’nı açmaktan gurur duyuyoruz. Müşterilerimizle yan yana çalışarak memnuniyetleri için en son yenilikleri ve teknolojileri sunacağız. Ömer Sarıalemdaroğlu “Bu, Sarchem’in deri sektörüne olan bağlılığını gösteriyor. ” dedi. Sarchem ayrıca açılış töreni sırasında 2021 İlkbahar / Yaz koleksiyonunu içeren bir tanıtım gösterisi sundu. Gösteride çeşitli deri pazarı segmentlerindeki en son gelişmeler sunuldu ve böylece müşterilerin kendi ihtiyaçlarına odaklanmaları sağladı. 

Sarchem, Hindistan deri pazarında 15 yıldan fazla bir süredir faaliyet göstermektedir. 2015 yılında Sarchem Chennai Ofisini açtı. Sarchem, Hindistan'ın büyümeye devam edecek cazip bir deri iş potansiyeline sahip olduğuna inanıyor. Bu vizyonu takip ederek Sarchem, Hindistan deri pazarındaki işbirliklerini ve teknik servis olanaklarını güçlendirmek için Ranipet'te yeni uygulama laboratuvarını açtı. Sarchem teknisyenleri, Ranipet laboratuvarındaki müşterilerimiz için yenilikçi bir yaklaşımla kişiye özel çözümler geliştirecek. Sarchem, derinin tüm nesiller boyunca popüler bir malzeme olması gereken güzel, çok yönlü ve sürdürülebilir bir malzeme olduğuna inanıyor. Leather Naturally üyesi olan Sarchem, “Deri, güzellik, konfor ve pratikliği birleştirme yeteneğinde eşsizdir” misyonunudesteklemektedir. Halkın, tasarımcıların ve yeni nesillerin derinin farkındalığını artırmak için Sarchem, Leather Naturally'nin ortağı olacaktır. Sarchem, yüksek teknolojili laboratuvarlarında ve üretim tesislerinde çevredostu, yüksek kaliteli alt işlenti ve finisaj ürünleri geliştirmeye ve üretmeye devam ediyor. Sarchem’in genç teknik ekipleri, müşterilerin beklentilerini karşılayan yeni trend, modaya uygun ve teknik deri artikelleri tasarlıyor. Sarchem’in katma değerli ürünleri ve uygulama teknikleri otomotiv, döşeme, ayakkabı, çanta, giysi, kürk ve aksesuar gibi çok sayıda uygulamayı kapsamaktadır.

 
Selim Unlusoy